Dit is waarom jij Jaws in de Kralingse Plas moet zien

Ben jij een filmliefhebber? Of houd je gewoon van een spannend dagje uit? Bij het Jaws in de Kralingse Plas Festival krijg je het allemaal.

Jaws in de Kralingse Plas Festival

Dit is waarom jij op vrijdag 11 of zaterdag 12 augustus aanwezig moet zijn:

1 Bekijk de film Jaws vanuit het water

Jaws kijken doe je in de Kralingse Plas

Dé filmklassieker over haaien is natuurlijk Jaws (1975). Met een 8.0 op IMDb moet je deze film een keer gezien hebben. Alhoewel de special effects tegenwoordig als minder worden beschouwd, is de spanning nog steeds om te snijden. Combineer dit met het feit dat je op het water dobbert terwijl je de film kijkt en je hebt genoeg angstige momenten! Zit je liever op het vaste land? Lees dan reden 4.

2 Special effects

Kriebelt daar wat aan mijn teen? Niet schrikken als er “iets” gebeurt tijdens de film. Zie jij wie acteur is en wie bezoeker?

3 Muziek

party

Jaws in de Kralingse Plas Festival is meer dan een film kijken. ’s Middags is er muziek met diverse bekende dj’s, die de spanning mooi opbouwen richting de film. Na de film speelt een live band (Moonshark) de leukste coverhits om er een waar feestje van te maken.

4 Opblaasdieren

flamingo

Niets mooiers dan honderden verschillende opblaasdieren, luchtbedden, opblaasbanden en bootjes bij elkaar te zien. Zit je liever veilig op het vaste land? Of krijg je het koud? Dan kan je ook gewoon op het strand gaan zitten.

–> met een kaartje voor de opblaas area kan je zowel op het strand zitten als in het water dobberen.

–> met een kaartje voor in de sloep area heb je ook toegang tot de sloep area. Hier kan je in je eigen sloep zitten.

5 Amity Island Foodcourt

Het foodcourt wordt omgebouwd in de sfeer van Amity Island, het eiland waar de film Jaws zich afspeelt. Op het foodcourt staan foodtrucks van Bram Ladage, Chez Jan, The Fish Market en Tommy Barbecue.

6 Popcorn

popcorn

Need we say more?

7 De afterparty

boathouse kralingen

Kan jij niet genoeg krijgen van Jaws? Feest nog even door in The Boathouse. Check hier alle info over de afterparty.

Haal hier je tickets, als je durft…