Zakelijk

‘Jaws in de Kralingse Plas’ is een uniek event dat vanaf begin af aan al grote belangstelling geniet. Er hebben zich in korte tijd meer dan 35.000 mensen aangemeld op Facebook en talloze (inter)nationale media schrijven hierover. Wil jij met jouw bedrijf aanwezig zijn bij ‘Jaws in de Kralingse Plas’? Dat kan uiteraard. Hieronder vind je alle mogelijkheden. Mocht je nog vragen hebben, kan je altijd contact opnemen. Wij bellen je dan z.s.m. terug!

Een haai

Sponsoring

Wil je doeltreffende exposure van jullie merk in een relevante doelgroep? Of wil je met al jullie relaties genieten van een heerlijke dag op een uniek en onderscheidend evenement? Dan zijn onze sponsorpakketten iets voor jullie merk of bedrijf.

Adverteren op een mega scherm

Jaws kijken in de Kralingse Plas doen we niet op zomaar een scherm. Nee, om de bezoeker echt volledig op de laten te gaan in deze klassieker hebben wij een van de grootste schermen van Europa staan. Dit scherm is 21 x 10 meter groot en het is mogelijk om op dit scherm te adverteren. Geïnteresseerd? Lees de brochure.

AI_Jaws_03
AI_Jaws_06

Arrangementen

Ben jij intern aangewezen om het briljante bedrijfsuitje van vorig jaar te overtreffen? En lijkt dat nogal een mission impossible? Bij Jaws in de Kralingse Plas ervaar, chill, gil, lach, drink en eet je tegelijkertijd. Dat uitje van vorig jaar overtref je dus met gemak! Meer weten?

'Bel-mij-terug' Formulier